Undvik strul och pengaförlust vid slutstädning

Är du en hyresgäst som planerar att flytta och är i behov utav slutstädning? Det finns en lista över saker att göra som du utan tvekan känner till. Det finns nog en som alla kan relatera till – att lämna lägenheten som den såg ut dagen då du först flyttade in. Och det är verkligen en stor sak, för en dålig slutstädning kan hindra dig från att få tillbaka din deposition. Ta en titt på hur specialiserade bra städfirmor i Gävle kan hjälpa dig att få tillbaka dina pengar!

Anledningar till att anlita ett städföretag för att ta hand om en slutstädning

• När du flyttar in i ett hus är det i ett visst skick som ändras ju längre du bor i det. Det går igenom ett allmänt slitage över tid och även om hyresvärdarna förstår detta, förväntar de sig fortfarande att det ska se presentabelt ut. När allt kommer omkring behöver de hyra ut det till nästa person och kommer att ha problem med att få det förväntade beloppet för det om det ser illa ut. De kan bli tvungna att behålla depositionspengar och använda dem för att betala för skador som uppstått. Inte bara skapar detta uteblivna depositionspengar för en hyresgäst, men det skapar också onödiga sprickor mellan hyresvärdar och hyresgäster. • Rengöring är ofta det sista en person tänker på vid planering av en flytt. Det finns så många andra saker att organisera och ta hand om. Även om det är möjligt att göra slutstädningen själv eller att få hjälp av vänner och familj, kan inte ett perfekt jobb garanteras. Genom att anställa professionella städföretag kan kunder förvänta sig fantastiska resultat eftersom de har fått städutbildning för det. De har kompetens såväl som de lämpliga verktygen som krävs för att slutföra städjobbet. Många städfirmor ger dessutom också garantier, så att du får tillbaka dina pengar om du inte är helt nöjd.

Vad rengörs under en slutstädning?

• En slutstädning innebär mer än en dammsugning. Det innebär en grundlig rengöring inklusive tvätt och polering av arbetsytor, borttagning av kalk från diskbänkar och kranar, rengöring av ugnar från fett och polering av ugnens utsida. Det inkluderar även rengöring av diskmaskiner, tvättmaskiner, kylskåp, väggplattor, speglar och golv. Det tar inte slut där: städpersonalen kommer också att dammsuga, damma och torka av fönster och dörrhandtag samt rensa skräp.

Ingår rengöringsmaterial

• En professionell tjänsteleverantör gör allt arbete så att du inte behöver. De tar med sina rengöringsmaterial, kan ofta erbjuda service samma dag och gör en extra städning om det behövs. Beroende på städföretaget kan kunderna utnyttja små rengöringstjänster som fönsterrengöring, mattrengöring och ugnsrengöring, vilket är perfekt för kunder som vill göra en majoritet av städningen själva. • Slutstädning kommer också med regelbundna rabatter. Eftersom en flytt kan kosta en del är detta välkommet för kunder som behöver hjälp av ett städföretag men också behöver spara pengar. Få tillbaka din deposition utan krångel genom att använda denna typ av städtjänst. Du kan spara tid och ansträngning genom att lämna städningen i experternas händer och fokusera på annat. De kommer att göra ett utmärkt jobb och kommer att se till att du och din hyresvärd är mer än nöjda.